Het Nederlandse horlogemerk TW Steel viert in 2015 zijn tienjarig jubileum, wat natuurlijk reden is voor een feestje! Daarom heeft TW Steel een nieuwe collectie horloges gelanceerd, waar stuk voor stuk plaatjes in zitten. Tevens vindt u op Wereldhorloges een groot aantal TW Steel horloges die afgeprijsd zijn. Neem gauw een kijkje bij de TW Steel horloges!

TW Steel horloges: betaalbare luxe

TW Steel is al 10 jaar trouw aan het motto ‘affordable luxury’, wat zeker te zien is aan de verschillende prijzen. De jubileumedities TW Steel horloges kenmerken zich door robuuste leren horlogebanden met opvallend stiksel. Tevens is de cijferaanduiding verfijnd en hebben een aantal horloges stoere chronografen.

Een TW Steel horloge met kenmerkende kroon

Andere nieuwe TW Steel horloges hebben opvallende kleurencombinaties waarmee u sowieso opvalt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan roségoud gecombineerd met edelstaal en een felblauwe wijzerplaat. Ook de kleur goud in combinatie met edelstaal is TW Steel niet onbekend. Wat natuurlijk niet kan ontbreken in elk horloge is de robuuste en opvallende kroon. Deze geeft alle TW Steel horloges een herkenbare touch.

Online een horloge TW Steel kopen op Wereldhorloges

Bestellen bij Wereldhorloges gaat gemakkelijk en snel. Kies uw favoriete TW Steel horloges uit ons brede assortiment en voeg deze toe aan het winkelmandje. Doorloop vervolgens ons gemakkelijke bestelproces, waarbij u ook kunt kiezen om het horloge in te laten pakken. Wereldhorloges verpakt het horloge namelijk feestelijk en bovendien gratis! Ook is de verzending gratis als u een bestelling plaatst van €50,- of meer.