Haal de New Yorker in je naar boven met een Tommy Hilfiger horloge! Combineer wit, rood, zwart en donkerblauwe kleuren voor een schitterende Amerikaanse look. Met een Tommy Hilfiger horloge bent u helemaal bij de tijd! Geef uw sieradendoos een flinke update in dit nieuwe jaar en shop nu een Tommy Hilfiger horloge.

Tijdloze masterpieces!

De Tommy Hilfiger horloges zijn tijdloze masterpieces. Deze unieke en trendy uurwerken geven uw outfit die stoere retro look die u altijd al heeft gewild ;) Een Tommy Hilfiger horloge is eindeloos te combineren met elke outfit en ideaal voor een dagje werken of een leuke party! Ook leuk om weg te geven als cadeau trouwens.

Ga voor een glamoureus Tommy Hilfiger horloge

In de collectie met Tommy Hilfiger horloges vindt u horloges in de kleuren roségoud, goud en zilver. Wij zijn groot fan van de zilveren horloge met het typenummer: TH1781589. Dit model heeft een prachtige horlogeband van edelstaal en quartz uurwerk. De schitterende diamantjes sieren het horloge en geven het model net een beetje meer glamour. In de wijzer van dit horloge vindt u in een leuk detail, namelijk het logo van Tommy Hilfiger. Bekijk nu de Tommy Hilfiger herenhorloges of dameshorloges.

Profiteer van al onze voordelen

Shop vandaag een Tommy Hilfiger horloge met 5% korting. U profiteert van deze korting door u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Bestellingen vanaf €50,- verzenden wij gratis. Is het een cadeautje? Wij pakken uw pakketje gratis voor u in! Vink daarvoor snel nog even de gratis inpakoptie aan. Hoera! Voor vragen over uw bestelling mailt u naar klantenservice@wereldhorloges.nl.