Tommy Hilfiger is een typisch all-American merk. Het merk werd in 1985 opgericht en is één van de populairste lifestylemerken ter wereld. Naast kleding ontwerpt Tommy Hilfiger inmiddels ook schoenen, zonnebrillen, decoratie voor in huis, parfums en natuurlijk ook schitterende horloges.

Alle Tommy Hilfiger horloges kunt u online kopen voor een zeer aantrekkelijke prijs bij Wereldhorloges.nl. Als u uw favoriete horloge op werkdagen voor 20:30 bij ons besteld, dan wordt hij nog dezelfde dag verzonden. Wereldhorloges.nl heeft een eigen cadeauservice die uw horloge professioneel inpakt.

Herenhorloges van Tommy Hilfiger

De horloges van Tommy Hilfiger voor heren zijn zeer uitlopend in stijl. Zo vindt u in ons assortiment luxe herenhorloges met een klassieke twist, zoals met Romeinse cijfers en een lederen bandje. Daarnaast hebben we ook stijlvolle horloges van edelstaal voor heren. En ook de heren die houden van sportieve horloges kunnen terecht bij Tommy Hilfiger: wij hebben trendy horloges met opvallende wijzerplaten en kunststof horlogebanden.

Dameshorloges van Tommy Hilfiger

Ook dameshorloges van Tommy Hilfiger vindt u bij Wereldhorloges.nl. In deze collectie vindt u heel verschillende modellen, zoals klassieke modellen met een rechthoekige horlogekast en een lederen bandje, maar ook hippe horloges in rosé en trendy bicolor modellen. Zo hebben we een wit horloge van Tommy Hilfiger voor dames, met een stijlvolle goudkleurige rand en gouden details op de wijzerplaat. De siliconen horlogebandjes op sommige dameshorloges zorgen voor een sportieve look.