Niet elke huid is hetzelfde en daarom kan elke huid weer anders reageren op bepaalde materialen. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld een nikkelallergie of een andere huidaandoening waardoor niet zomaar elk horloge gedragen kan worden. En voor deze liefhebbers van horloges zijn er de Boccia horloges. De unieke eigenschappen van Boccia horloges zorgen er namelijk voor dat u ook met een gevoelige huid een horloge kunt dragen. Lees snel verder voor alle details.

Uniek materiaal in Boccia horloges

Het unieke aan de Boccia horloges is uiteraard het materiaal. En bij deze horloges is dit het huidvriendelijke titanium. Titanium is zeer sterk, anti-allergeen en wordt naast horloges ook in vliegtuigen en raketten gebruikt! Leuk feitje: titanium is net zo sterk als staal, maar het heeft maar een massadichtheid van 60% ten opzichte van staal. Perfect dus voor een leven lang plezier.

Boccia horloges voor dames en heren

Wij van Wereldhorloges vinden Boccia horloges een goede toevoeging aan ons assortiment en wij hebben dan ook Boccia dameshorloges en herenhorloges. In zowel de Boccia dameshorloges als herenhorloges wordt gebruik gemaakt van verschillende kleuren titanium. Bekijk voor een perfecte match ook eens de Boccia sieraden op Wereldhorloges!

Wereldhorloges kortingscode bij nieuwsbrief

Bent u net als wij gek op korting? Neem dan even een minuutje de tijd om u onderaan de pagina aan te melden voor onze nieuwsbrief, zodat u direct een kortingscode voor 5% korting in uw inbox ontvangt! De verzending is trouwens altijd gratis bij bestelling vanaf €50!