Met alle kersthysterie zou u bijna vergeten dat er ook horloges zijn die u niet alleen met kerst draagt, maar ook op een feestje, oud & nieuw, een avondje stappen en naar het werk. Om weer een flinke dosis inspiratie op te doen hebben wij van Wereldhorloges voor u drie mooie horloges op een rij gezet.

Een Michael Kors horloge is onmisbaar

Een absoluut onmisbaar merk in de horlogebranche is natuurlijk Michael Kors. De Michael Kors horloge collectie is niet alleen voor dames, maar ook voor heren! Herenhorloges zijn de definitie van stijlvol met een chique karakter. De unieke horloges zijn te herkennen aan de prachtige zwarte kleur en het quartz uurwerk in combinatie met chronograaf. Stijlvol met kwaliteit! Dat is nog eens een perfect plaatje of niet?

Een Esprit dameshorloge is altijd goed

Als tweede optie zouden wij u een Esprit dameshorloge aanraden. Deze collectie is zeer veelzijdig en gemaakt voor echte vrouwen met gevoel voor mode en stijl. U draagt deze horloges naar uw werk, een feestje en een trouwerij. Alles kan! En dat is precies wat deze horloges zo geschikt maken om weg te geven of om te dragen.

Ga voor een Mark Maddox horloge

Als u deze modellen iets te prijzig vindt, dan bent u bij Mark Maddox aan het juiste adres. Zij hebben prachtige horloges in de stijl van Michael Kors en Esprit, maar dan net iets goedkoper. Check onze website voor de hele collectie Mark Maddox horloges.

Shop nu een horloge

Shop uw favoriete horloge op werkdagen voor 20.30 uur, want dan verzenden wij uw horloge diezelfde avond nog. Voor vragen over uw bestelling mailt u naar klantenservice@wereldhorloges.nl.