Bent u een liefhebber van grote herenhorloges? Niet zo maar grote horloges, maar echte XL modellen? Dan heeft het Duitse horlogemerk Tauchmeister 1937 het juiste herenhorloge voor u. Met een kastdiameter van maximaal 57 millimeter en grote kronen aan de zijkant, valt een Tauchmeister horloge meteen op. De modellen zijn ook nog eens scherp geprijsd en tegelijkertijd van hoge kwaliteit.

Horlogecollectie van Tauchmeister

De uitgebreide Tauchmeister 1937 horlogecollectie biedt de liefhebber een grote verscheidenheid aan horloges. Van een zeer modern uiterlijk tot historische designs, van pilotenhorloges tot duikhorloges, van casual tot sportief en van worldtimer horloges tot XL horloges. Bovendien heeft dit Duitse merk zowel automatische horloges als horloges met een Quartz uurwerk. Voor welk Tauchmeister horloge gaat u?

Onder water schitteren met een Tauchmeister horloge

Het Duitse Tauchmeister 1937 is toch wel het merk voor duikhorloges. Tauchmeister 1937 heeft horloges die zeer geschikt zijn voor diepzeeduiken, dankzij een waterdichtheid tot 1000 meter (100 ATM). Speciaal voor de professionele duiker heeft het merk in vele soorten horloges helium release geïntroduceerd. Helium release van Tauchmeister 1937 is van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de horloges ook gebruikt kunnen worden terwijl u professionele arbeid verricht onder water. De tijd is onder water of in het donker goed te lezen dankzij lichtgevende wijzers en cijfers of lichtgevende wijzerplaten.

Tauchmeister herenhorloge online kopen

Bent u dus een liefhebber van grote herenhorloges? Dan vindt u in de horlogecollectie van Tauchmeister 1937 gegarandeerd een herenmodel dat aan al uw eisen en wensen voldoet. Profiteer van onze snelle levering! Bijna al onze Tauchmeister horloges liggen op voorraad. Op Wereldhorloges ontvangt u ook nog eens 10% korting op een horloge van Tauchmeister 1937. Ook verzenden wij uw horloge in luxe verpakkingsmateriaal. Daarom koopt u uw Tauchmeister horloge in onze webshop, toch?!