De Swiss Military horloges zijn een perfecte keuze als u niet teveel aan een horloge wilt uitgeven. Swiss Military Hanowa vindt namelijk dat iedereen een trendy horloge moet kunnen dragen. Daarom zijn de Swiss Military horloges zeer betaalbaar en ook nog eens voorzien van de laatste trends. Wanneer u nu een Swiss Military Hanowa horloge bestelt, krijgt u ook nog een schrijfset cadeau. Lees dus snel verder voor de details.

De kwaliteit van Swiss Military horloges

De Swiss Military horloges zijn zeer betrouwbaar. Dit komt door het Zwitserse uurwerk dat in elk horloge verwerkt is. De beste uurwerkmakers van Zwitserland hebben deze ontwikkelt. Ook de overige materialen in de horloges zijn van hoge kwaliteit, zoals goed afgewerkt leer, saffier glas, siliconen of staal. Een leuk detail is dat elk horloge een eigen serienummer bevat, welke achterop in de horlogekast gegraveerd is. Op deze manier heeft u een uniek horloge en bent u verzekerd van de echtheid van de Swiss Military horloges.

Gratis schrijfset bij een Swiss Military horloge!

Bestel nu Swiss Military horloges en krijg een schrijfset van Swiss Military cadeau. Deze bestaat uit een balpen en vulpotlood, welke beide zijn uitgevoerd in opvallend rood. Tevens bevatten de balpen en het vulpotlood het Swiss Military Hanowa logo en hebben ze een comfortabele greep. Uw collectie Swiss Military horloges is met deze schrijfset compleet!

Swiss Military horloge online bestellen op Wereldhorloges

Enthousiast geworden over de Swiss Military horloges? Bestel deze dan op een werkdag voor 20:30 uur. Wij verzenden het horloge dan dezelfde dag nog, waardoor u het horloge al snel kan dragen! U betaalt geen verzendkosten bij besteding vanaf €50,-. Ook pakken wij het horloge graag voor u in. Selecteer dit enkel eventjes tijdens het bestelproces.