De naam van het prachtige merk Swiss Military Hanowa geeft goed weer waar het horlogemerk voor staat: ‘robustness, endurance and high precision’. En net als militairen kunnen de Swiss Military horloges zeer goed overweg met extreme omstandigheden. De klokjes worden veelvuldig gebruikt tijdens diverse sporten, maar ook als fashion item. Het merk heeft zelfs een officiële licentie gekregen van de Zwitserse confederatie. Wat dat precies inhoudt vertellen we na de knop ‘Lees meer’!

De binnenkant van een Swiss Military herenhorloge

Dat de horloges van Swiss Military er robuust en stoer uitzien, hoeven we u vast niet te vertellen. De binnenkant is echter iets waar we u graag nog wat meer over vertellen. Want wat maakt nu dat de horloges worden gedragen door sporters? Een van de grootste elementen is toch wel dat u een Swiss Military horloge gerust kan dragen tijdens het douchen en zwemmen. Sommige horloges kunnen tot wel 10 ATM onder water. Wilt u meer weten over de waterdichtheid van een horloge? Raadpleeg onze begrippenlijst!

Waarom hebben Swiss Military horloges een Zwitsers keurmerk?

De officiële licentie van de Zwitserse confederatie herkent u in een horloge eenvoudig door de tekst ‘Swiss Made’ op de wijzerplaat. Een horloge mag dit keurmerk enkel dragen wanneer deze aan strenge eisen voldoet. 50% van de materialen van het horloge moet vervaardigd zijn in Zwitserland. Ook moet de montage van het horloge gestart, bijgesteld en gecontroleerd zijn door een fabrikant in Zwitserland. Strenge eisen dus, maar de kwaliteit van de Swiss Military herenhorloges wordt hierdoor gewaarborgd!

Een Swiss Military horloge online kopen

Wilt u een horloge van Swiss Military Hanowa bestellen bij Wereldhorloges? Meld u dan eerst aan voor onze nieuwsbrief! U ontvangt dan namelijk direct een kortingscode voor 5% korting op uw volgende aankoop. Happy shopping!