Dat ze in Zwitserland goede horloges maken wist u waarschijnlijk al, maar de Swiss Military horloges zijn het bewijs! Deze sportieve horloges hebben een uniek lifestyle design. De combinatie van deze twee stijlen geven de collectie een gave look en maken elk Swiss Military horloge geschikt voor de alledaagse man.

Swiss Military horloge in Zwitserse stijl

De Swiss Military horloges stralen kwaliteit uit en dat wordt nog eens extra bevestigd door de afkomst uit Zwitserland. Met een Swiss Military horloge weet u zeker dat u goed zit. Bij Wereldhorloges hebben wij sinds kort weer heel veel nieuwe modellen online staan. Bijzonder aan deze nieuwe modellen is de horlogeband van leder die lijkt op spijkerstof. Verkrijgbaar in de super trendy kleur: olijfgroen.

Swiss Military horloges van hoge kwaliteit

Swiss Military heeft een kwaliteitslabel dat aangeeft dat de gebruikte materialen, bij dit horloge, van hoge kwaliteit zijn. Het technische uurwerk is bijzonder goed, want alle Swiss Military horloges hebben ETA of Ronda uurwerk. Ook zijn deze horloges water- en schokbestendig. De collectie van Swiss Military horloges bevat alleen herenmodellen.

Vanaf nu alleen nog een Swiss Military horloge

Bekijk op onze website de gehele collectie van Swiss Military horloges en laat de Zwitserse designs en kwaliteiten u verrassen. U krijgt een lach op uw gezicht en als u een Swiss Military herenhorloge koopt wilt u nooit meer een ander. Een horloge passen kan ook bij Wereldhorloges, want wij hebben een winkel en atelier in Kampen. U bent van harte welkom.