De Swiss Military Hanowa horloges zijn erg populair bij mannen die van stoere horloges houden. Deze horloges zijn niet alleen stoer en robuust, maar mede doordat ze in Zwitserland vervaardigt zijn kwalitatief uitstekend. De collectie bevat voornamelijk herenhorloges met een stalen horlogeband, afgemaakt met een blauwe of zwarte wijzerplaat. Ook lederen banden zijn er volop te vinden, en als het horloge dan ook nog een voorzien is van een chronograaf zult u zien dat het geheel een uiterst sportief uiterlijk is. Bekijk direct deze Swiss Made Swiss Military Hanowa horloges!

Hoe komen de Swiss Military Hanowa horloges tot stand

Het merk Swiss Military Hanowa is een Swiss Made horloge merk van de Zwitserse Confederatie. Dit betekend dat het ontwerp van elk nieuw horloge door dit genootschap moet worden goedgekeurd, voordat het geproduceerd mag worden. Zij maken de horloges echter niet zelf, want hiervoor worden vakbekwame Zwitserse horlogemakers ingehuurd. De expertise van de ontwerpers en makers zorgt er mede voor dat het merk staat waar het staat. De samenwerking van deze twee groepen levert een prachtige collectie horloges op die je natuurlijk ook gewoon dragen, ook wanneer je niets met het Zwitserse leger te maken hebt.

Nieuwe Swiss Military Hanowa horloges voor heren

De Swiss Military Hanowa herenhorloges zijn recentelijk voorzien van een flink aantal nieuwe modellen, waarbij er nieuwe ontwerpen zijn uitgebracht, maar ook is voortgeborduurd op reeds goedlopende modellen. Zo is de Nautila reeks uitgebreid met enkele leuke nieuwe modellen, waarbij het herenhorloge met groene wijzerplaat het meeste opvalt. Deze Rolex-look is populair bij een groot publiek. De undercover collectie is voorzien van enkele nieuwe horloges met een fraaie kwalitatieve lederen band. En dat het merk met de tijd meegaat blijkt wel uit het feit dat er inmiddels ook een aantal Swiss Military horloges met Milanese band verkrijgbaar zijn. Deze horloges zijn te vinden in de Chrono Classic reeks.

Swiss Military Hanowa horloge online kopen

Een Swiss Military Hanowa horloge kan door Wereldhorloges.nl direct geleverd worden, en op de site kunt u precies zien welke horloges van de collectie op voorraad zijn. Als u stijlvol door het leven wenst te gaan, dan kunt u nu meteen een bestelling plaatsen voor het favoriete model en uw horloge al snel om uw pols dragen. Bestelt u namelijk op werkdagen voor 22:30, dan wordt het horloge dezelfde dag nog verzonden met PostNL. Uw bestelling wordt bovendien gratis verzonden binnen Nederland en België. Tijdens het bestellen kunt u kiezen uit diverse betaalmethodes. Sinds kort is daar ook een gespreid betalen optie aan toegevoegd. Ideaal als u een stijlvol horloge heeft gezien, maar uw geld deze maand al aan iets anders heeft uitgegeven. U kunt dan middels een aanbetaling in drie termijnen toch het horloge kopen dat u gezien heeft!