Bent u op zoek naar een mooi en praktisch sporthorloge? Bekijkt u dan eens onze sporthorloges van Suunto. Suunto is hét sporthorlogemerk. Suunto heeft speciale horloges voor verschillende soorten sporten, zoals fitness en hardlopers. Hieronder vertellen we meer over onze Suunto sporthorloges. Deze kunt u natuurlijk online bestellen bij Wereldhorloges.nl. Als u uw favoriete horloge koopt op werkdagen voor 20:30, dan wordt het nog dezelfde dag door ons verzonden.

De verschillende sporthorloges van Suunto

De Vector horloges van Suunto zijn ontwikkeld voor bergbeklimmers. Dit horloge houdt bijvoorbeeld bij op welke hoogte u zich bevind. Daarnaast heeft dit horloge onder andere een kompas en een barometer. Al onze Suunto Vector horloges kunt u hier bekijken.

De Suunto Ambit2 horloges zijn horloges voor echte buitensporters. Deze sporthorloges hebben zeer handige functies, zoals een temperatuursensor, een 3D kompas, een GPS-sensor en een barometer. Deze horloges hebben een heel stoere look door de kunststof band. Natuurlijk kunt u een hartslagmeter op de horloges van Suunto aansluiten.

De Ambit horloges van Suunto zijn ideaal voor hardlopers. Deze sporthorloges hebben een digitaal uurwerk en kunnen aangesloten worden op een borstband die uw hartslag meet. De geïntegreerde GPS-sensor en bewegingssensor houdt bij hoe snel en ver u loopt. Ook de route wordt natuurlijk bijgehouden.

Voor fitnessfreaks zijn de Suunto M4 en M5 ideale horloges. Zo worden onder andere het aantal calorieën dat u heeft verbrand bijgehouden, net als uw hartslag.

Bekijk al onze Suunto horloges.