Kent u het merk Suunto? Eigenlijk mag een van de Suunto horloges niet missen in uw horlogecollectie als u een fanatiek sporter bent of houdt van outdooractiviteiten. De Suunto horloges voorzien in de behoeftes van de sporters. De functies op deze horloges lopen ver uiteen en sommige modellen lijken net kleine computers, zoveel kunt u hiermee!

Neem uw Suunto horloge mee op outdooravontuur!

Wilt u gaan klimmen? Dan neemt u een Suunto horloge uit de Ambit2 collectie, deze bevatten onder andere een GPS, hoogtemeter, route navigatie, barometer en 3D kompas. Deze overcomplete lijn is naast de AMBIT2 S gelanceerd als 2e generatie van de eerste AMBIT collectie.

Multisport horloge uit de AMBIT2 S collectie

De AMBIT2 S Suunto horloges zijn, zoals ze zelf zeggen, sporthorloges voor de multisport atleten. Deze Suunto horloges zijn voorzien van functies die u kunt gebruiken voor fietsen, hardlopen, zwemmen en multisporttraining. Deze zomer is er een prachtig nieuw Suunto horloge uitgekomen in de AMBIT2 S lijn. Dit hagelwitte model heeft een unieke positie in de overwegend donkere collectie en heeft een speciale band met extra draagcomfort.

Kwalitatieve Suunto horloges

Als vanzelfsprekend zijn de Suunto horloges een genot om te dragen tijdens het sporten en is de kwaliteit top! Wij staan achter dit merk en hopen dat u er net zoveel plezier aan gaat beleven als vele sporters voor u. Ik moet zeggen dat ik elke keer als ik ga hardlopen mijn hardloopmaatje, mijn eigen Suunto horloge, draag. Het werkt perfect, zit zeer comfortabel en laat mij nooit in de steek! Bekijk hier onze fantastische collectie Suunto horloges en kies het horloge wat bij uw sport past.