Heeft u al kennisgemaakt met de Seiko Prospex horloges op Wereldhorloges? Als u fan bent van stoere horloges, dan moet u echt deze collectie eens bekijken. Deze elite serie van Seiko is namelijk kwalitatief geweldig, en zal menig man aanspreken. Het leuke van de Prospex horloges is dat er regelmatig Limited Editions van uitgebracht worden. Wees er in dat geval snel bij, want onze ervaring is dat deze horloges vaak binnen een dag of twee alweer uitverkocht zijn. Houdt dus de Seiko Prospex horloges in de gaten!

Seiko Prospex solar horloges

Deze geweldige Seiko Prospex horloges hebben een groot aantal horloges binnen de collectie met solar aangedreven uurwerk. Dit houdt in dat het horloge niet op een batterij loopt, maar dat het energie verkrijgt door middel van licht. Via hele kleine paneeltjes rond de wijzerplaat wordt dit verkregen, en dat zorgt er dus voor dat u nooit uw batterij hoeft te laten vervangen! Ook zijn er Seiko Prospex automatic horloges verkrijgbaar. Deze worden ook op een speciale manier aangedreven, want het haalt zijn energie uit de beweging van uw pols.

Seiko Prospex Padi

Seiko is officieel partner van PADI, en in samenwerking met hen zijn er een aantal unieke Prospex horloges uitgebracht. Seiko en PADI delen namelijk een passie voor zowel het veiliger maken van de duiksport, als het beschermen van de onderzeewereld. Het zal u dan ook niet verbazen dat deze horloges echte duikhorloges zijn. Dat betekend een schroefkroon, geschroefde achterdeksel, en oplichtende wijzers. Vooral dat laatste is natuurlijk handig als u een fanatiek duiker bent. Van deze Seiko Prospex PADI horloges zijn zowel solar als automatische modellen verkrijgbaar.

Seiko Prospex horloge kopen bij Wereldhorloges

Een Prospex horloge koopt u natuurlijk online bij Wereldhorloges, en u geniet daar vele voordelen. Niet alleen kunt u profiteren van onze gratis verzending en gratis inpakservice, ook kunt u kiezen uit diverse betaalmethodes. U kunt indien gewenst ook aangeven dat u het horloge wilt komen ophalen in onze showroom in Kampen. Horloges met een stalen of titanium band worden door ons voorzien van een bandinkorter met een beschrijving, zodat u zelf gemakkelijk de band op maat kunt maken. En schrijft u zich in voor de nieuwsbrief, ontvangt u ook nog eens 5% korting.