U heeft vast niet direct aan een Festina horloge gedacht, op de vraag wat u graag cadeau zou willen hebben (of geven) met de kerstdagen. Maar waarom eigenlijk niet? De collectie is behoorlijk op de schop gegaan, maar gelukkig heeft Festina haar eigen gezicht wel behouden. Er is wat meer gevarieerd met kleuren, waardoor de horloges net even weer wat sportiever ogen. Bekijk nu direct de Festina horloges en kies uw eigen favoriet.

Festina horloges voor heren

De sportieve mannenhorloges van Festina zijn al jarenlang erg populair in Nederland en België. Momenteel doen vooral de horloges met de gekleurde banden zoals rood, geel blauw, en vooral oranje het erg goed. Ook de goudkleurige Festina horloges zijn niet aan te slepen. Nieuw in de collectie zijn de horloges gebaseerd op het bekende Rolex. De edelstalen banden gecombineerd met een blauwe of groene wijzerplaat geven het Festina horloge echt de uitstraling van dit wereldwijd bekende luxe horlogemerk. Het verschil is natuurlijk de prijs, want deze Festina horloges zijn al verkrijgbaar voor €139,-!

Festina dameshorloges niet op Wereldhorloges

Nieuw op Wereldhorloges.nl zijn de Festina dameshorloges. Deze collectie bestaat uit trendy horloges waarin de kleuren zilver, goud en rosé de boventoon voeren. Enkele modellen zijn voorzien van Swarovski kristallen, wat de horloges ook nog eens een erg luxe uitstraling geeft. Ook horloges voor vrouwen met een Milanese band mogen natuurlijk niet ontbreken. Een Festina dameshorloge is daarnaast ook erg betaalbaar, want u heeft al een horloge van dit merk voor €99,-. Wat ons betreft ook een prima cadeau voor onder de kerstboom.

Festina horloge kopen bij Wereldhorloges

Als officieel dealer van Festina horloges kunt u er van verzekerd zijn dat wij altijd de nieuwste collectie in huis hebben. Als u het model van uw dromen heeft gevonden, kunt u dit toevoegen aan uw winkelwagen en de eenvoudige stappen van het bestelproces doorlopen. U kiest uw betaal en verzendmethode, en wij zorgen ervoor dat het horloge snel bij u in huis is, en dat zonder verzendkosten! Horloges met een edelstalen armband krijgen tevens een tool meegestuurd, zodat u deze zelf op maat kunt maken.