Op zoek naar een strak en minimalistisch horloge? Op Wereldhorloges.nl vindt u stijlvolle Jacob Jensen horloges. Jacob Jensen staat bekend om zijn minimalistische stijl en het spelen met licht en donker. Wereldhorloges.nl licht voor u uit waarom een Jacob Jensen horloge een must is.

Minimalisme in Jacob Jensen horloges: less is more.

Jacob Jensen horloges staan bekend om hun minimalistische horloges. Een van de motto’s van Jacob Jensen is dan ook: less is more. Dit is goed te zien aan de horloges van Jacob Jensen. Zo is in de Jacob Jensen 842 gebruik gemaakt van zwart met edelstaal. Ook bevat de wijzerplaat geen cijfers of andere cijferaanduidingen, wat de minimalistische stijl tot zijn recht laat komen. De wijzerplaat van het Jacob Jensen horloge bevat wel een datumaanduiding, welke subtiel is uitgewerkt.

Contrast tussen licht en donker: Jacob Jensen 513

Dit horloge kenmerkt waar Jacob Jensen veel mee bezig is: contrast creëren tussen verschillende kleuren. Bij de Jacob Jensen 513 is namelijk gebruik gemaakt van de kleuren goud en zilver. Het horloge is als het ware horizontaal verdeeld in twee delen. Het bovenste deel is goudkleurig, terwijl het onderste deel zilverkleurig is. Een uniek Jacob Jensen horloge, wat zal opvallen aan uw pols.

Een Jacob Jensen horloge bestellen bij Wereldhorloges.nl

Bestellen op Wereldhorloges.nl geeft u veel voordelen. Zo betaalt u geen verzendkosten bij bestelling vanaf €50,-! Ook kunt u tijdens het bestelproces aangeven dat het horloge een cadeau is, dan pakken wij het gratis voor u in. Bekijkt u het horloge liever van dichtbij? Kom langs in onze winkel in Kampen! Onze medewerkers helpen u graag.