Geen horloge is zo stijlvol als een Armani horloge. Het merk zorgt daar dit najaar voor door Art Deco details toe te voegen die stammen uit de jaren dertig en veertig. Dit zijn onder andere elementen als geometrie en vloeiende lijnen. Daarbij wordt in de Armani horloges altijd zeer goed gekeken welke details de boventoon moeten voeren. Hoe dat zich precies vertaalt? Lees snel verder!

De kracht van cijferaanduiding in Armani herenhorloges

Wie zich wil onderdompelen in klassiek moet bij de Armani horloges zijn. Armani kiest er in de meeste klokjes heel bewust voor om Arabische cijfers achterwege te laten en te gaan voor de klassieke Romeinse cijfers. Ook wordt er in bepaalde horloges gebruik gemaakt van diamantjes (in Armani dameshorloges) of streepjes. U zult bij het bekijken van de Armani horloges zien dat de vorm van de cijferaanduiding heel bepalend is voor de algehele look van de klokjes.

Veelzijdigheid van Armani herenhorloges en dameshorloges

Armani dameshorloges en herenhorloges zijn in te zetten tijdens heel veel gelegenheden en momenten. Heeft u een belangrijke presentatie op uw werk? Zet uw Armani dameshorloge in om net die extra touch aan uw outfit te geven. Gaat u een gezellige avond uit met vrienden en wilt u uw casual outfit een serieuze schwung geven? Dan is een Armani herenhorloge zeer geschikt om toe te voegen. Hoe gaat u uw nieuwe Armani horloge combineren?

Korting op uw nieuwe Armani horloge

Minder betalen voor uw favoriete Armani horloge is bij Wereldhorloges kinderlijk eenvoudig. Meldt u zich enkel onderaan de pagina even aan voor de nieuwsbrief. Wij sturen u vervolgens direct een mail met een couponcode. Deze kortingscode geeft u 5% korting op uw volgende aankoop. Happy shopping!