Stijlvol zijn tijdens de winter is niet altijd makkelijk. Denk aan koude handen en ijzige straten waardoor u die fashionable schoenen niet uit de kast kan halen. Toch zijn er manieren waarop u er lekker warm en modieus bij loopt! Shop een DKNY horloge en steel de show op uw werk! Zilver is terug van weggeweest en dat vinden wij helemaal niet erg. Zeker niet als we zien hoeveel fijne looks hiermee te creëren zijn. Deze koele kleur van een DKNY horloge is perfect te combineren met uw warme winterkleren. YAY!

Nieuwe DKNY horloges met stijl

Het zal u vast niet ontgaan zijn dat de nieuwe collectie van DKNY online staat. Een DKNY horloge is een echte eyecatcher en op zichzelf al een plaatje. De zilveren horloges hebben stijl en een luxe uitstraling. Ze zijn al generaties lang een geschikt accessoire voor om uw pols. Deze horloges zijn ook perfect om weg te geven als cadeautje. Echte power cadeaus!

Chique met een zilveren DKNY horloge

Ontdek het DKNY dameshorloge Park Slope NY2381 met een design waar u verliefd op gaat worden! Minimalisme is de trend van 2016 en wij zien dit ook terug bij de nieuwe collectie van DKNY. De band van edelstaal in combinatie met een zilveren wijzerplaat en weinig poespas geven dit DKNY horloge een stijlvolle uitstraling. Ideaal om te combineren met een rij armbanden of een stoere ring voor een tikkeltje glamour.

Shop nu een DKNY horloge

Check de stijlvolle DKNY horloges en shop uw favoriete DKNY horloge vandaag nog! Cadeautjes pakken wij gratis voor u in. Vink daarvoor de gratis inpakoptie aan tijdens het bestelproces. Voor vragen over uw bestelling mailt u naar klantenservice@wereldhorloges.nl