De Casio Edifice horloge collectie is samen met G-Shock toch wel de bekendste reeks van het merk. Met Edifice biedt CASIO namelijk een gevarieerd aanbod van buitengewone herenhorloges aan waarmee sportieve elegantie wordt gecombineerd met technische perfectie en hoogwaardige functionaliteit. Zo zijn er diverse functies op deze Casio Edifice horloges te vinden zoals een datumaanduiding, chronograaf of bluetooth.

Edifice horloges met Tough solar technologie

Diverse Edifice horloges zijn voorzien van het zogeheten TOUGH SOLAR technologie.Hoe dit precies werkt? Licht wordt op een milieuvriendelijke wijze door een onopvallende zonnecel op de wijzerplaat opgeslagen en hiermee worden de horloges van energie voorzien. Overtollige zonne-energie wordt opgeslagen in een batterij die het horloge maximaal 24 maanden van energie kan voorzien. Als u het horloge daarna weer oppakt zult u zien dat het nog gewoon werkt. U hoeft dus nooit meer de batterij te laten vervangen, en dat is in deze duurzame maatschappij een groot goed.

Radio controlled Edifice horloges

Naast horloges met een solar uurwerk zijn er ook diverse modellen met een Radio Controlled uurwerk. De voordelen van deze radio gestuurde horloges zijn natuurlijk wel duidelijk. Wanneer het horloge eenmaal op de juiste tijdzone is ingesteld, geeft het steeds de exacte lokale tijd weer. Alle Edifice horloges ontvangen bijna in heel Europa radiosignalen, en zelfs in Japan of China. Overschakelen tussen zomer- en wintertijd gaat binnen Europa ook nog eens automatisch. U hoeft er dus nooit meer bij stil te staan of uw horloge wel op de juiste tijd staat!

Casio Edifice horloge online kopen

Als u op zoek bent naar een horloge van hoge kwaliteit en u houdt van unieke designs, dan is de Casio Edifice horloge collectie op Wereldhorloges.nl voor u een droom die uitkomt. Als officieel Casio dealer bieden wij u diverse modellen voor heren aan met volledige garantie. Bestel nu en ontvang uw nieuwe horloge direct thuis, want alle horloges die op werkdagen voor 17:00 besteld worden, worden dezelfde dag nog verstuurd. U zult bij ons ook slagen voor bijvoorbeeld de Casio G-Shock horloges. Alle horloges zijn te bekijken in onze showroom in Kampen.