Skagen horloges zijn gemaakt om een doel te verwezenlijken. Toch is dit niet af te zien aan de horloges. De horloges van Skagen zijn namelijk gemaakt met inspiratie vanuit de hedendaagse Deense designbeweging. Skagen horloges zijn gestroomlijnd en in kleuren als rosé, goud en zilver verkrijgbaar. Horloges met karakter dus. Op Wereldhorloges.nl laten we u graag zien wat een Skagen herenhorloge of dameshorloge zo bijzonder maakt.

De dameshorloges van Skagen: strak en stijlvol

De 39LGG1 is een Skagen dameshorloge uitgevoerd in de kleur goud. Deze kleur zit verwerkt in de edelstalen horlogeband en horlogekast. Het dameshorloge van Skagen is eenvoudig maar valt op. De eenvoud komt door het gebruik van maar vier cijfers op de wijzerplaat en door de witte wijzerplaat in combinatie met het goud. De andere cijfers worden aangeduid met kleine steentjes tussen de cijfers. Dit Skagen dameshorloge is ook verkrijgbaar in de kleur zilver gecombineerd met zwart (Skagen 39LSSB1).

Deens design: het Skagen herenhorloge

Het Deense design in de Skagen horloges kunt u herkennen aan de simpele vormen, minimalistische stijl en strakke lijnen. Dit is ook te zien aan de Skagen 233XLTTM, welke is uitgevoerd in één kleur, namelijk grijs. Ook loopt de horlogeband moeiteloos over in de horlogekast, waardoor de simpele vormen worden benadrukt. Het horloge heeft een strakke en zakelijke uitstraling, maar kan ook goed bij casual outfits gedragen worden. Dit Skagen herenhorloge is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Een horloge kopen op Wereldhorloges.nl

Op Wereldhorloges.nl een horloge bestellen geeft u veel voordelen en gemak. Als u namelijk op werkdagen voor 20.30 bestelt, wordt het pakketje dezelfde dag verzonden. Is het horloge een cadeau? Geef dit tijdens het bestelproces even aan, dan pakken wij het gratis voor u in. Bekijkt u het horloge liever van dichtbij voor u het koopt? Kom langs in onze winkel in Kampen! Onze medewerkers helpen u graag.