Skagen horloges zijn op Wereldhorloges goed vertegenwoordigd. Het merk doet dan ook elke keer zijn uiterste best om prachtige Skagen horloge collectie neer te zetten en volgens Wereldhorloges lukt dit zeer goed. Benieuwd waar Skagen zich door laat inspireren? Lees snel verder!

De inspiratie van Skagen horloges

Kenmerkend voor Denemarken, waar Skagen horloges oorspronkelijk ontwikkeld worden, zijn de prachtige landschappen en de gastvrijheid van de Denen zelf. Dit zijn dan ook de belangrijkste elementen waar Skagen horloges op geïnspireerd worden. Bovendien heeft Skagen respect voor de natuur, die zij linken aan balans en creativiteit. Niet zo gek dus dat Skagen horloges altijd een schitterend design hebben. Alleen al door de filosofie van Skagen zou u toch al zo’n uurwerk willen?!

Skagen horloge voor dames van verschillende materialen

Skagen horloges worden enkel vervaardigd uit de hoogste kwaliteit edelstaal, in combinatie met prachtig keramiek en mooi afgewerkt leer. Tevens wordt gebruik gemaakt van kleine steentjes en een combinatie van kleuren als goud, roségoud en zilver. Op Wereldhorloges vindt u trouwens ook een aantal nieuwe Skagen horloges voor dames. Neem snel een kijkje!

Skagen dameshorloges online kopen

Heeft u het Skagen dameshorloge naar uw keuze uitgezocht? Als u deze bestelt op een werkdag voor 20:30 uur, dragen wij uw pakketje dezelfde avond nog over aan PostNL. Het kan dan zomaar zijn dat de postbezorger de volgende dag al voor uw deur staat met uw nieuwe Skagen dameshorloges! Bovendien is de verzending geheel gratis vanaf €50,-.