Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. De sint brengt ons mooie horloges ik zie ze al staan. Oelala, hoe gaaf is het om uw vriend, geliefde of opa te verrassen met een prachtig horloge? De horloges van Wereldhorloges zijn van goede kwaliteit, zodat u zeker weet dat ze na vijf jaar sinterklaas vieren nog steeds even mooi zijn. Ontdek uw perfecte Sinterklaas kado voor hem in onze top 3 sinterklaas kado’s. Lees snel verder of bekijk onze sinterklaaspagina in onze webshop!

Sinterklaas kado voor hem

Bij het trekken van de lootjes heeft u het geluk gehad om een man te pakken. Een geschikt sinterklaas kado vinden voor een vent is nog wel eens een lastig klusje. Gelukkig hebben wij uw zoekwerk al gedaan en drie gave sinterklaas kado’s voor u geselecteerd. Onze eerste sinterklaas kadotip is een Casio herenhorloge. Casio heeft een grote en veelzijdige collectie met horloges waar elke man van ligt de dromen. Niet alleen door het stoere design, maar ook vanwege een knap staaltje techniek, waaronder wereldklokjes, een stopwatch of een automatische kalender.

Onze tweede sinterklaas kado tip is een horloge van Daniel Wellington. De horloges van Daniel Wellington zijn mega populair op dit moment en wij snappen wel waarom. De minimalistisch vormgegeven horloges matchen bij elke outfit, of u nu naar een feestje gaat of naar het werk. En last but nog least een Aviator herenhorloge. Normaal koopt u deze exclusieve horloges tijdens een vlucht met KLM, maar wij mogen u ook met trots vertellen dat wij officiële dealer zijn van Aviator horloges.

Profiteer van korting op uw sinterklaas cadeau

Wauw, dat waren nog eens heel veel goede ideeën voor een sinterklaas kado. Wilt u nou nog vaker handige tips & tricks voor uw sinterklaas cadeau ontvangen? Meldt u dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van maar liefst 5% korting op uw eerstvolgende aankoop. Wees als eerst op de hoogte van nieuwtjes, speciale shopping nights & days, kortingscodes en gave cadeau ideeën. U profiteert van grootse voordelen in onze kleine en bescheiden nieuwsbrief. Voor vragen mailt u naar klantenservice@wereldhorloges.nl of u belt naar: 038- 33 33 632.