De Sportura horloges van Seiko is de lijn met meest sportieve horloges van Seiko. De horloges zijn verkrijgbaar voor zowel dames en heren. De Sportura horloges kenmerken zich door siliconen horlogebanden, bezels (draaibare ring op de horlogekast) en opvallende kronen. Lees snel verder voor meer informatie over de Seiko Sportura horloges!

Herenhorloges van Seiko Sportura

De herenhorloges van de Sportura collectie zijn opvallend en strak. De Seiko Sportura SNP056P1 is een trendy exemplaar met een rosé gouden horlogekast. Het horloge heeft een zwart lederen horlogeband en een opvallende bezel op de horlogekast. De bezel is uitgevoerd in zwart, net zoals de wijzerplaat. Tevens zijn er verschillende roségouden details verwerkt in de wijzerplaat, zoals de wijzers en de cijferaanduiding.

De Seiko Sportura SNAF25P1 is een heel ander model. Deze heeft een siliconen horlogeband in zwart en een edelstalen horlogekast, ook uitgevoerd in zwart. Dit herenhorloge van de Seiko Sportura collectie heeft een zwarte bezel en zwarte wijzerplaat waar alleen de 12 en 6 in felblauw op zijn uitgevoerd.

Ook een topmodel in de Seiko Sportura herencollectie is de SUN015P1

Seiko Sportura dameshorloges

De dameshorloges van de Seiko Sportura collectie zijn sportief maar toch vrouwelijk en trendy. In de SSA884J1 wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van edelstaal en keramiek in de horlogeband, wat een speels effect geeft. Ook zitten de kleuren wit en bruin verwerkt in de horlogeband. De wijzerplaat is wit met bruine cijferaanduiding en wijzers. Het horloge van Seiko Sportura heeft een hartje uit de wijzerplaat gestanst wat een speels effect geeft. Kijk ook eens bij de andere Seiko Sportura horloges voor dames!

Online een bestelling plaatsen op Wereldhorloges.nl

Een horloge kopen in onze webshop geeft u veel voordelen. Als u namelijk op werkdagen voor 20:30 uur een horloge bestelt, wordt deze dezelfde dag verzonden! Ook hebben wij een inpakservice en wordt uw horloge gratis ingepakt wanneer u dit wenst. Dit kunt u heel gemakkelijk aanvinken tijdens het bestelproces. Twijfelt u nog over het horloge? Kom langs in onze winkel in Kampen. Onze medewerkers laten u graag het horloge beter bekijken.