Een van Seiko’s pronkstukken is toch wel de collectie met Seiko Presage horloges. Deze horloges zijn ontwikkeld voor zowel dames als heren. De Seiko Presage horloges staan bekend om hun automatische horloges, waar we u graag meer over vertellen. Wat verder opvalt is de prachtige stijl die Seiko verwerkte in zijn Presage horloges. De horloges doen klassiek aan, maar de verschillende functionaliteiten doen hier niet voor onder! Lees verder voor alle details over stijl en functies.

Stijl en kwaliteit in Presage horloges

Als u de Seiko Presage horloges ziet, zal u direct de klassieke stijl opvallen. De Seiko Presage dameshorloges en Seiko Presage herenhorloges zijn subtiel verrijkt met passende cijferaanduiding, elegante wijzers en weinig kleur. Zowel Romeinse als Arabische cijfers zien we terug in de Presage horloges. Daarbij zijn verschillende kleuren edelstaal ook passend. Elk horloge is verrijkt met saffierglas, dat beschermt tegen krassen, stoten en spiegeling.

Seiko Presage horloges: mechanische horloges

Een van de voordelen van een Seiko Presage horloge, is dat deze volledig mechanisch is. Mechanische horloges, ook wel automatische horloges genoemd, werken op de beweging van uw lichaam. Zeer bijzonder, want op deze manier hoeft u de batterij van het horloge nooit te vervangen. Een nadeel is dat het horloge stil kan staan wanneer u het een tijdje niet draagt. Zaak dus dat u het Seiko horloge dan weer op de juiste tijd zet!

Online horloge bestellen bij Wereldhorloges

Bestelt u een horloge online in onze horloge webshop? Laat het gratis inpakken! Tijdens het bestelproces geeft u eenvoudig aan of het een cadeau is voor een dame, heer, jongen of meisje. Tevens is de verzending gratis bij bestellingen vanaf €50.