Seiko heeft verschillende collecties horloges. Een van die collecties is de prachtige Seiko Premier collectie . In deze lijn ligt de focus op klassiek en modern. Bij Wereldhorloges.nl vindt u veel soorten Seiko Premier horloges. En wilt u het horloge iets beter bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Kampen! Onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van een nieuw horloge.

Nieuw: Seiko Premier SNP091P1

Dit nieuwe Seike horloge spat van uw scherm af. De SNP091P1 is stoer, sportief en valt op. De horlogeband is van edelstaal, net zoals de horlogekast. Dit past goed bij de zilverkleurige wijzerplaat. De donkerblauwe wijzers zijn het paradepaardje van dit horloge. Ze vallen op en steken goed af bij de zilverkleurige wijzerplaat. Met dit SNP091P1 horloge van Seiko Premier kunt u zelfs de datum en maand aflezen.

Seiko Premier SRKZ66P1

Dit Seiko Premier SRKZ66P1 horloge valt op door zijn gouden details in combinatie met de kleur zilver. De horlogeband is namelijk gemaakt van edelstaal, waarbij er gebruik is gemaakt van gouden accenten. Ook de bezel, de ring op de horlogekast is goudkleurig. De goudkleurige accenten op de wijzerplaat maken het horloge helemaal af. De wijzerplaat is parelmoerkleurig, wat een moderne touch geeft aan het geheel.

Een horloge bestellen bij Wereldhorloges.nl

Koopt u een horloge in onze webshop? Dan heeft u een aantal fijne voordelen. Zo betaalt u geen verzendkosten bij bestelling van 50,- of meer. Ook pakken wij het gratis in wanneer u tijdens het bestelproces aangeeft dat het horloge een cadeau is. Wilt u de details liever van dichtbij bekijken? Wij hebben een winkel in Kampen waar onze medewerkers voor u klaarstaan.