De herfst is nu toch echt in Nederland aangekomen. De buien, de harde wind, maar ook het heerlijke weer als de zon zijn gezicht volop laat zien om in het bos te lopen met een dikke trui, sjaal om, ultiem genieten. Voor de horlogeliefhebbers onder ons is het ook weer de tijd om de witte horlogebanden om te wisselen voor de bruine of zwarte variant en de ‘herfst’ klokjes uit de horlogekist te halen.

Tijd voor iets nieuws om de pols

Maar het is natuurlijk ook weer tijd om naar een nieuw model horloge te kijken. Laten wij nou een prachtige collectie Seiko horloges in de aanbieding hebben tegen een wel heel fijne prijs, die dan ook weer perfect passen bij de herfst! Heeft u het Seiko horloge SSC212P1 al gezien? Dit prachtige Seiko horloge is gemaakt van edelstaal in de mooie rijke roségouden kleur en wordt gecombineerd met een bruine band van leder. De zwarte wijzerplaat geeft het Seiko horloge een stijlvol uiterlijk.

De functies van het Seiko horloge

Als u nog eens goed kijkt naar het Seiko horloge dan ziet u op de wijzerplaat een aantal extra wijzers zitten. Al deze aparte ‘klokjes’ hebben elk een aparte functie zoals een chronograaf, een alarm, er zit een 24-uursweergave op en u kunt de datum aflezen. Naast het uiterlijk is dit Seiko horloge dus ook nog functioneel!

Prachtig uurwerk!

De horloges van Seiko staan onder andere bekend om hun geweldige kwaliteit. De materialen die worden gebruikt voor de productie van de Seiko horloges zijn uitmuntend te noemen. Ook deze SSC212P1 is geen uitzondering! Het uurwerk van deze Seiko is namelijk Solar. Dit houdt in dat het horloge loopt op licht. Zolang het Seiko horloge in het licht wordt gehouden (ook daglicht) laadt het horloge zichzelf op. Hoe lang blijft deze dan lopen, hoor ik u denken. Een volledig opgeladen batterij kunt u maanden dragen zonder dat deze opnieuw licht nodig heeft! Al met al een prachtig model deze Seiko! Niet alleen doordat het ontwerp ‘herfst-proof’ is maar ook door de prachtige samenstelling van materialen die zijn gebruikt!