Als het gaat om kwaliteit torent één horlogemerk best ver boven de rest uit. Het van origine Japanse Seiko ontwikkelt horloges waar u namelijk jarenlang plezier van heeft. De eigenlijke naam van het merk is ‘Seikosha’, wat ‘huis van precisie’ betekent. Dit zegt zo ongeveer alles over het vakmanschap waarmee Seiko horloges samengesteld zijn. En bij Wereldhorloges shopt iedereen met een kleiner budget nu een horloge van Seiko, want er is korting op Seiko horloges! Lees snel verder voor alle details.

30% korting op een Seiko horloge!

Zowel dames als heren krijgen nu heel veel korting op geselecteerde Seiko modellen. De korting kan dan wel oplopen tot €70! Daarbij krijgt u standaard een garantiebewijs en 24 maanden garantie op het uurwerk, de wijzers en de wijzerplaat. Let wel op, want de actie loopt zolang de voorraad strekt. Heeft u dus een afgeprijsd Seiko dameshorloge of Seiko herenhorloge op het oog, wacht dan niet te lang met het bestellen ervan.

Verschillende collecties van Seiko

Is het u weleens opgevallen dat Seiko zeer veel verschillende collecties heeft? Een Seiko Prospex is de perfecte begeleider tijdens uw sportieve uitdagingen, terwijl een Seiko Premier horloge klasse en stijl uitstraalt. De Seiko Presage horlogecollectie bestaat uit volledig mechanische horloges welke dus lopen op de bewegingen van uw lichaam. Ook Seiko Astron horloges zijn bijzonder, want deze passen zich aan elke tijd op aarde aan. Handig toch?

Een horloge kopen bij horloge webshop Wereldhorloges

Bij Wereldhorloges was een horloge nog nooit zo snel besteld. Ons bestelproces bestaat namelijk uit 4 eenvoudige stappen die u zeer snel hebt doorlopen. Daarbij kunt u ook nog kiezen of het horloge een cadeau is en op welke manier u wilt betalen. Happy shopping!