Seiko heeft prachtige horloges die gemaakt zijn met een knap (edel)staaltje techniek. Het leuke aan Seiko horloges is toch wel de grote verscheidenheid aan designs en prijzen. Seiko horloges zijn niet altijd duur, wat de meeste mensen wel verwachten. Dat is nog eens fijn nieuws of niet? Wij hebben nog veel meer leuk nieuws voor u, lees snel verder!

Liefde voor betaalbare Seiko horloges

Seiko horloges zijn gewoon super gaaf en daarom zijn wij trotse merkdealer van Seiko horloges. De maker van het eerste Japanse mechanische horloge ooit - de Seiko Laurel - heeft nog steeds evenveel liefde voor betaalbare, kwalitatieve mechanische uurwerken. Wij zijn hem eeuwig dankbaar voor de prachtige Seiko dameshorloge collectie en de Seiko herenhorloges.

Seiko horloges met solar wijzerplaat

Seiko heeft ook mechanische uurwerken met fantastische technische snufjes, waaronder automatisch opladen. Arm- en polsbewegingen zorgen ervoor dat de energiebron wordt opgeladen en bij een volledig opgeladen batterijtje heeft het horloge een energiereserve van 41 uur. Het Dual-time model van Seiko heeft solar wijzerplaten die genoeg energie weten te halen uit ‘gewoon’ licht en daarmee voorzien ze de gecompliceerde Astron kalibers altijd van voldoende power.

Bestel uw Seiko horloge en laat hem gratis inpakken

Eigenlijk zijn wij nog lang niet uitgepraat over de Seiko horloges, maar wij zullen u niet vervelen met veel informatie. Bestel uw favoriete Seiko horloge op Wereldhorloges en profiteer van gratis verzending vanaf €50,-. Is uw pakketje een sinterklaas cadeau? Geen probleem hoor, wij maken er een mooi cadeautje van mits u de inpakoptie selecteert tijdens het bestelproces. Heel veel shopplezier!