Wereldhorloges is officieel dealer van de Seiko horloges en heeft dus een brede collectie Seiko horloges. Voor elke dame of heer is een passend Seiko horloge uit te kiezen, want in de collectie vindt u horloges met diverse functies en stijlen. De Seiko Solar horloges werken bijvoorbeeld op zonnecellen. Hierbij wordt niet alleen energie gehaald uit zonlicht, maar ook uit lamplicht en daglicht. Lees snel verder voor meer informatie over andere collecties Seiko horloges!

Seiko horloges uit de Automatic collectie

Naast de Seiko Solar horloges vindt u in onze webshop ook de Seiko Automatic horloges. En waar de Solar horloges op licht werken, lopen de Seiko Automatic horloges op uw eigen beweging! Het grote voordeel hiervan is natuurlijk dat u de batterij van uw horloge nooit meer hoeft te vervangen.

Mechanische Seiko horloges uit de Kinetic collectie

In elk Seiko Kinetic horloge zit een klein gewichtje dat ronddraait en daarmee energie opwekt! En sommige Seiko horloges uit de Kinetic lijn zijn zo geavanceerd dat wanneer u deze tot na vier jaar pas weer oppakt, het horloge zichzelf weer op tijd zet. Een fijne en handige luxe!

Online Seiko horloges kopen

Seiko horloges shopt u eenvoudig bij uw horloge webshop Wereldhorloges. Bezoek ons offline bij Juwelier Reuyl aan de Oudestraat 63 in Kampen. Hier vindt u ons online voorradige assortiment ook offline. Wanneer u toch online bestelt, is de verzending gratis bij bestelling vanaf €50! Tevens pakken we het te allen tijde gratis voor u in. U hoeft enkel tijdens het bestellen even aan te geven dat het om een cadeau gaat.