Ooit al eens overwogen om een Seiko Astron horloge te kopen? Deze horloges zijn stoer, robuust en opvallend. Bovendien zijn de Seiko Astron horloges slim, omdat u in ieder land dat u bezoekt, de juiste tijd heeft. Hoe dat werkt? Lees snel verder.

Seiko Astron horloges geven altijd de juiste tijd

De exacte tijd heeft u in handen met een Seiko Astron horloge. Seiko creëerde namelijk een horloge dat het GPS-netwerk wereldwijd kan ontvangen. Welke grens u dus overgaat, met één druk op de knop heeft u altijd de juiste tijd bij u. Het horloge kent alle tijdzones van over de hele wereld, wat er 39 zijn.

Een Seiko Astron horloge is opvallend en stoer

Met een horloge van Seiko Astron haalt u een prachthorloge in huis. U hoeft de batterij van een Seiko Astron horloge bijvoorbeeld nooit te vervangen. DIt komt doordat het horloge werkt op zonne-energie. Volgens Seiko haalt een Seiko Astron horloge zelfs energie uit het licht van uw bedlampje, waardoor u nooit zonder tijd zit. Het oog wil natuurlijk ook wat en daar heeft Seiko aan gedacht. Kies voor een horloge met een leren, titanium, edelstalen of siliconen band. Ook heeft Seiko Astron zowel sportieve als modern ogende horloges.

Koop online een Seiko Astron horloge

U heeft vast een keuze kunnen maken uit ons assortiment met prachtige Seiko Astron horloges. Wanneer u het horloge op werkdagen voor 20:30 uur bestelt, verzenden wij het dezelfde dag nog! Wilt u het horloge liever van dichtbij bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Kampen. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een nieuw horloge.