Het merk Ferrari is wereldwijd een van de bekendste auto- en racemerken. Ongetwijfeld zullen vele mannen- en jongensdromen over de rode bolides uit Maranello gaan. Voor alle (jonge) heren die helemaal gek zijn van dit populaire merk en graag een stukje Ferrari om de pols zouden willen dragen, zijn de Scuderia Ferrari horloges een uitstekende koop. Niet alleen de materialen van de horloges, maar ook de kleuren van een Ferrari horloge doen denken aan die bijzondere sportauto...

Collectie Scuderia Ferrari horloges voor heren

De horlogelijn van Scuderia Ferrari voor heren bestaat uit aantrekkelijke herkenbare ontwerpen. Scuderia verwijst naar de renstal van het wereldwijd bekende merk Ferrari. Het design van de horlogecollectie is geïnspireerd op de complexe details die hun oorsprong vinden in Scuderia Ferrari raceauto’s. In het designproces is zorgvuldig gebruik gemaakt van technische materialen als hightech materiaalcombinaties in de kasten en krasbestendig mineraal glas. Horloges van Scuderia Ferrari hebben rode oplichtende accenten op de wijzerplaten om zo de leesbaarheid te optimaliseren in het donker. Dit als eerbetoon aan de welbekende kleur van het raceteam en Scuderia Ferrari’s baanbrekende technologische innovaties. De horlogekasten zijn gemaakt van staal of lichtgewicht kunststof. In tegenstelling tot de auto’s? worden de Ferrari horloges? gemaakt in Zwitserland. Qua prijsstelling zijn deze horloges veel beter te bereiken vergeleken met de horloges die door luxemerk Hublot gemaakt worden voor de Ferrari straatauto’s.

Een Ferrari horloge voor snelheidsfanaten

De Scuderia Ferrari horloges refereren direct aan het DNA van het ijzersterke ‘straight to the racetrack’ merk, met pakkende collectienamen als Scuderia di horloges Race Day en Scuderia Ferrari horloges Paddock. Hierdoor wordt het gevoel gecreëerd dat men zich midden in de sensatie van de krachtige Ferrari Grand Prix racewagens beweegt.

De Ferrari herenhorloges verwachten wij binnenkort aan ons ruime assortiment horloges toe te kunnen voegen. We houden u uiteraard op de hoogte.