Liefhebbers van de Formule 1 opgelet: Bij Wereldhorloges vindt u sinds een tijdje de stoere horloges van Ferrari! De klokjes stralen snelheid en durf uit, met hun donkere basis, veelal rode details en het typische Ferrari logo. Daarbij zijn de Ferrari horloges met verschillende soorten bandjes te verkrijgen, zoals siliconen, edelstaal en leer. Kijkt u mee?

Het logo van de Scuderia Ferrari herenhorloges

Het typische logo dat in de horloges verwerkt is, kennen we natuurlijk van Ferrari zelf. Met dit beeldmerk is iets bijzonders aan de hand. Het is namelijk niet exclusief ontworpen voor Ferrari, maar voor de meest beroemde gevechtspiloot van de Tweede Wereldoorlog. Na de dood van deze graaf Francesco Baracca doneerde zijn moeder het logo aan Ferrari. Het staat symbool voor snelheid, onbevreesdheid en kracht. Niet zo gek dat heel veel mannen graag een Scuderia Ferrari herenhorloge om hun pols dragen!

Scuderia Ferrari horloge als kerst cadeau

Omdat de Scuderia Ferrari horloges al vanaf €99,- gaan, zijn deze perfect als kerst cadeau voor hem. Kies voor een gele, rode of donkere wijzerplaat, wat perfect past bij de siliconen horlogeband! De luxere uitvoeringen hebben een edelstalen horlogekast en/of horlogeband, in combinatie met dag- en datumaanduiding.

Online een Scuderia Ferrari horloge kopen bij Wereldhorloges

Bestelt u een horloge van Ferrari in onze webshop? Meldt u zich dan van tevoren aan voor onze nieuwsbrief om een kortingscode voor 5% korting te ontvangen! Daarbij pakken wij het horloge te allen tijde gratis in, in het pakpapier van de juiste gelegenheid. Dit kunt u eenvoudig kiezen tijdens het bestellen. Happy shopping!