We beginnen het jaar goed bij Wereldhorloges.nl! Trots introduceren wij de geweldige stoere en vrolijke Poseidon horloges. Dit merk wat in 2012 werd gelanceerd door Kienzle is in een korte periode zeer populair geworden! Het Duitse label zette de eerste stappen al in 1822 als horlogemaker. Snel daarna breidde het bedrijf zich uit naar onder andere Milaan, Parijs, New York en Londen.

Al eeuwen de beste!

De Poseidon horloges worden geproduceerd door dit eeuwenoude bedrijf wat bekend staat om de hoogwaardige kwaliteit en het unieke design wat aan de horloges wordt gegeven. De collectie Poseidon horloges zijn een prachtig voorbeeld van wat ze allemaal kunnen bij Kienzle. Deze horloges kunnen namelijk tegen een stootje. De naam Poseidon komt van de Griekse god van de zee. Het is daarom ook niet heel raar dat u met deze toffe Poseidon horloges kunt duiken. De kast van deze Poseidon horloges is zwaarder en het glas is dikker dan bij andere horloges. Het is daarom dat deze Poseidon horloges veel beter bestand zijn tegen waterdruk en temperatuurverschillen.

Hip uiterlijk van de Poseidon horloges

Als u de collectie Poseidon horloges bekijkt ziet u een vrolijke massa aan stoere, trendy horloges. Dit is dan ook precies wat het merk wil uitstralen. De opvallende kleuren en grote kasten (tot maar liefst 52 mm) zijn niet gemaakt voor mensen die niet willen opvallen. Met een horloge van Poseidon gaat u namelijk zeker opvallen! U kunt een van deze modellen natuurlijk geweldig combineren met een casual outfit, dan spatten deze Poseidon horloges past echt van uw pols af.

Kwalitatieve Poseidon horloges!

Ik vertelde al over de kwaliteit van dit merk. U hoeft zich hier dan ook geen zorgen over te maken. Dat ze bij Kienzle zelf ook vertrouwen hebben in hun producten blijkt wel uit het feit dat ze niet de standaard 2 jaar maar 3 jaar garantie geven op hun Poseidon horloges! Ik zou zeggen kies uw favoriete kleur en bestel vandaag nog!