Het volgende nieuwe merk dient zich aan op Wereldhorloges.nl; de Picto horloge collectie! Wie van unieke horloges houdt, moet zich zeker eens in deze collectie verdiepen. De Picto horloges zijn namelijk apart, omdat ze slechts 1 wijzer hebben. Toch heeft het merk een handige manier gevonden om de tijd aan te geven, namelijk door middel van een draaiende wijzerplaat. En dat alles in diverse kleuren zoals wit, blauw of zwart, en diverse materialen zoals leer en edelstaal

Hoe werkt een Picto horloge

De minimalistische Picto horloges zijn in korte tijd erg populair geworden, en dat komt onder meer door haar eenvoudige, maar unieke wijzerplaten. De horloges zijn gebaseerd op een in 1984 ontworpen Picto klok, waarbij de wijzerplaat anders is dan bij een gewone klok. De tijd wordt weergegeven door middel van een systeem met twee draaiende schijven. De ene schijf geeft met een stip de uren aan en de andere schijf geeft door middel van een lijn de minuten weer. De combinatie van de twee schijven is een momentopname, dus als het ware een 'picture' van de tijd.

Picto horloge voor dames en heren

De Picto collectie is simpel opgebouwd. Er is echter wel een verschil tussen de horloges voor mannen en vrouwen. Bij de Picto dameshorloges is de diameter van de kast 30 millimeter, en bij de Picto herenhorloges is dit 40 millimeter. De laatste tijd is er de trend ontstaan dat dames ook graag een wat grotere horlogekast willen. Dit is bij de Picto horloges geen probleem, want de herenhorloges zijn ook prima door vrouwen te dragen. En omdat het horloge zo anders is als alle anderen, zult u regelmatig nieuwsgierige blikken krijgen op uw klokje.

Picto horloge online kopen bij Wereldhorloges.nl

Heeft u het Picto horloge van uw smaak uitgezocht? Plaats dan een bestelling op een werkdag voor 17:00 uur. Wereldhorloges verzendt het horloge vervolgens dezelfde dag nog, gratis. Wanneer u het horloge cadeau geeft, kunt u dit eenvoudig aangeven tijdens het bestellen. Wij pakken het horloge dan feestelijk in, zonder dat u hier extra kosten voor betaalt. Tevens is er tijdens het bestellen de mogelijkheid om aan te geven dat u het horloge op een ander adres bezorgd wilt hebben, bijvoorbeeld een PostNL afhaallocatie. U heeft dertig dagen zichttermijn bij al onze horloges, dus als het horloge niet bevalt kunt u het altijd nog ruilen of retourneren.