We zijn heel benieuwd of u weleens in de outlet van Wereldhorloges.nl heeft gekeken. In deze categorie vindt u horloges tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De sale-prijzen zorgen ervoor dat u ook kans heeft om tegen een aantrekkelijke prijs een luxe horloge te kopen. Bovendien vindt u niet enkele horloges in de aanbieding: onze outlet bevat maar liefst bijna 400 afgeprijsde horloges.

Merkhorloges in de aanbieding

In onze outlet vindt u uitsluitend merkhorloges tegen aanbiedingsprijzen. Het aanbod wisselt continu, dus wees er snel bij. Voor deze horloges geldt op = op. Op dit moment vindt u in de outlet van Wereldhorloges.nl onder andere horloges van Danish Design, Luminox, Police, TW Steel, Casio, Wenger, sporthorloges van Suunto, Ice-Watch, Guess, Pulsar en Gant Time. En dat zijn nog niet eens alle merken. Al onze outlethorloges vindt u op de outlet-pagina. U moet het zien om echt te geloven, want deze merken koopt u normaal tegen een veel hogere prijs bij de juwelier.

Koop een horloge in de sale

Waarom zou u het volle pond betalen als u ook een horloge kunt kopen dat is afgeprijsd? De outlet collectie van Wereldhorloges.nl is zo groot, dat we zeker weten dat u een mooi horloge zult vinden. Voor deze horloges gelden de reguliere regels. U heeft dus recht op gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro, het horloge wordt feestelijk en professioneel voor u verpakt als het een cadeau is en het horloge wordt nog dezelfde dag verzonden als u het bestelt op werkdagen voor 20.30.