Dat Sinterklaas weer in het land is, brengt de nodige gezelligheid met zich mee. De goedheiligman is te vinden op tv en in de stad, winkels en webshops staan bol van de schitterende kado’s en verlanglijstjes worden uitgewisseld. En dit jaar is het eens niet zo moeilijk om een Sinterklaas kado te verzinnen of uw eigen lootje vol te schrijven. Want bij Wereldhorloges vindt u schitterende horloges en sieraden voor dames, heren en kinderen. Voor als u een groot budget heeft, of voor wanneer u het feestje klein houdt. Lees verder voor alle info!

Sinterklaaskado voor een klein budget: €19 - €50

Wie denkt dat een leuk en passend sinterklaas kado alleen maar duur is heeft het mis! Wereldhorloges heeft namelijk ruim 600 horloges en sieraden onder de €50! Wat dacht u van een Josh sieraad of van een Fossil armband voor dames en heren? Voor kinderen zijn er de stoere Lorus horloges en vrolijke Esprit horloges. Ook de Hooked armbanden en Casio horloges uit de Retro collectie zijn voordelig geprijsd. Wat past het beste bij de persoon van uw lootje?

Nieuw horloge voor Sinterklaas vanaf €50

Wanneer u afgesproken heeft om wat meer te besteden tijdens sinterklaasavond, dan kunt u zich bij Wereldhorloges uitleven. Een nieuw Seiko horloge of Cluse horloge? Of misschien wilt u uw partner dit jaar eens goed verrassen met een Maurice Lacroix horloge! Ook zijn heel veel mensen fan van de schitterende sieraden van Buddha to Buddha! Bent u benieuwd naar wat wij aanraden? Bekijk onze Sinterklaaspagina met door ons geselecteerde horloges en sieraden!

Een horloge kopen bij Wereldhorloges

Bestelt u een horloge of sieraad online bij Wereldhorloges? Dan profiteert u van een aantal voordelen. Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief ontvangt u bijvoorbeeld een kortingscode voor 5% korting in uw inbox. Daarbij is de verzending helemaal gratis vanaf €50! En houd ook onze outlet in de gaten, want u zult hier regelmatig horloges en sieraden met korting aantreffen.