Ja ja,.. zelfs voor Pasen hebben wij speciale horloges voor u! Natuurlijk allemaal in de prachtige gele kleur die wij op het moment overal weer tegen komen. Nu ben ik zelf verzot op Pasen en dat komt vooral, heel slecht eigenlijk, doordat ik dan ongegeneerd eieren kan eten zonder dat iemand daar iets van kan zeggen :). Want ja, eieren horen nou eenmaal bij Pasen! Maar dat is een heel ander verhaal, terug naar de gele horloges.

Overal Pasen

Met Pasen gaan we natuurlijk allemaal lekker eten en een beetje aankleding hoort daar natuurlijk ook bij. In mijn familie tovert mijn moeder haar huis om en zijn er overal paasdingetjes te vinden. De tafel staat vol met eten en vrolijke bordjes. Natuurlijk mag de paastak niet ontbreken, dit ellendige ding valt altijd om en elk jaar hoop ik weer dat ze hem nu een keer vergeet. Om de dag nog wat zonniger te maken, want laten we eerlijk zijn het weer wil niet altijd meewerken, is een geel horloge natuurlijk helemaal leuk!

Speciale selectie gele horloges

Nu hebben wij op Wereldhorloges.nl een speciale selectie gemaakt met de meest leuke gele horloges die u natuurlijk perfect tijdens de paasdagen kunt dragen. Maar ook na de paasdagen zijn deze vrolijk gele horloges gewoon te dragen. Als u nu denkt dat onze selectie alleen maar bestaat uit de gele horloges van Ice-Watch dat heeft u het mis. Heeft u namelijk al ons paasmodel van Vostok Europe gezien. De TM3603-6204205 is natuurlijk een geel horloge, maar ook ontzettend stoer! Hier maakt u zeker een indruk mee tijdens de festiviteiten.

Vrolijk & stoer!

Naast dit gele horloge hebben wij natuurlijk ook vrolijke gele klokjes van Ice-Watch, Komono en Adidas. Maar ook genoeg stoere gele horloges van bijvoorbeeld Casio en Poseidon kunt u vinden op Wereldhorloges.nl.