De inspiratie van Vostok Europe voor zijn horloges? Belangrijke momenten in de geschiedenis van de Sovjet! Met name wetenschap en technologieën zijn hiervoor gebruikt. Vostok Europe horloges kunnen wel tegen een stootje en u kunt er zelfs tot 30 ATM mee onder water! Benieuwd welke hoogtepunten Vostok Europe ‘viert’ met zijn horloges? Lees snel verder!

Bijzondere Vostok Europe horloges voor bijzondere ontwikkelingen

Typerende momenten in de geschiedenis van de Sovjet waar Vostok Europe herenhorloges op geïnspireerd zijn, zijn onder andere luchtvaartuigen als de ekranoplan, de mriya en raketten als de Energia en de N1. Ook naar aanleiding van het ruimtestation Almaz is een collectie Vostok Europe horloges ontwikkeld. De GAZ 14 Limousine horloges zijn het gevolg van een van de bekendste auto’s uit de Russische geschiedenis. Zoals u merkt heeft elke collectie horloges een interessante achtergrond, wat de Vostok Europe horloges een heel boeiend merk maakt!

Techniek in de Vostok Europe horloges

Naast het merk achter de Vostok Europe horloges zijn de functionaliteiten van de horloges ook zeer interessant. Ten eerste kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een automatisch horloge of een quartz horloge. Automatische horloges werken op de beweging van uw lichaam, waardoor de batterij niet vervangen hoeft te worden. Naast het uurwerk kunt u ook kiezen voor een wereldklok, alarm en dag- en datumaanduiding. Wat vindt u belangrijk in uw nieuwe horloge?

Vostok Europe horloges online kopen

Heeft u een Vostok Europe horloge op het oog? Wacht dan even met bestellen! Wanneer u zich namelijk aanmeldt voor onze nieuwsbrief ontvangt u 5% korting op uw volgende aankoop. Houd uw inbox dus in de gaten, want middels een kortingscode kunt u de korting verzilveren. Happy shopping!