Een nieuw seizoen betekent de lancering van heel veel nieuwe collecties horloges en sieraden! Ook Pulsar verblijdde ons met een collectie schitterende horloges. Voor zowel robuuste en casual horloges als zakelijke en elegante horloges staat Pulsar weer voor u klaar met nieuwe modellen.

Ontwikkeling van de Pulsar horloges

Pulsar horloges zijn ontwikkeld in een tijd dat de technologische ontwikkelingen razendsnel gingen. Reizen in de ruimte was niet alleen meer een droom en op technologisch vlak werd elke dag wel iets baanbrekends gelanceerd. Niet zo gek dus dat Pulsar het eerste merk was dat een digitaal horloge uitbracht. Elke drager van een Pulsar horloge kan zijn eigen persoonlijkheid uitdragen door middel van het horloge dat bij hem of haar past. Wat voor horloge past het beste bij uw stijl?

Pulsar horloge dat werkt op het licht

Verschillende Pulsar horloges zijn uitgerust met een solar uurwerk. Kort gezegd is er een zonnecel verwerkt in deze Pulsar horloges, waardoor het horloge loopt op het licht! Deze solar horloges zorgen er mede voor dat u uw batterij niet meer hoeft te vervangen! Daarbij zijn deze Pulsar Solar horloges perfect wanneer u graag goed met de aarde en het milieu om wilt gaan.

Pulsar horloges online kopen

Wilt u profiteren van maar liefst 5% korting op uw volgende aankoop? Dan kunt u zich eenvoudig aanmelden voor onze nieuwsbrief. U mist nooit meer een aanbieding of actie en tevens krijg u een Horlogeloods kortingscode in uw inbox. Deze voert u tijdens het bestellen eenvoudig in in het veld ‘Couponcode’. Happy shopping!