Heeft u de nieuwe horloges van Maurice Lacroix al gezien? Zojuist is bekend geworden welke toevoegingen dit Zwitserse horlogemerk weer heeft gedaan in haar assortiment, en dit delen we natuurlijk graag met u! Onder andere de Maurice Lacroix Masterpiece en Pontos collectie is flink uitgebreidt en deze modellen zijn echt de pronkstukken van de collectie. De Masterpiece collectie staat bekend om haar Skeleton horloges, met fraai opengewerkte wijzerplaat. Ook hebben we enkele modellen toegevoegd die onderscheiden zijn met een Red Dot Award. Bekijk snel de Maurice Lacroix horloge collectie en oordeel zelf!

Klassiek Zwitsers Maurice Lacroix herenhorloge

Een herenhorloge van Maurice Lacroix is klassiek en ambachtelijk gemaakt. Uiterst nauwkeurige Zwitserse uurwerken voor mannen vindt u bijvoorbeeld in de Eliros collectie. Een eyecatcher hier is bijvoorbeeld de Maurice Lacroix EL1108-SS001-311-1, welke naast een datumweergave ook is uitgerust met een moonphase. Dit, en de goudkleurige wijzers geven de wijzerplaat een uniek karakter. Vooral liefhebbers van fraaie pakken moeten echt even naar de Maurice Lacroix herenhorloge collectie kijken!

Elegant Maurice Lacroix dameshorloge

De Maurice Lacroix dameshorloge collectie bestaat uit een verzameling klassieke maar elegante horloges. De kleur zilver is het meest vertegenwoordigt, maar ook goud en rosé zijn veel voorkomende kleuren. Voor de wijzerplaat wordt altijd saffierglas gebruikt, en vaak zijn de horloges prachtig afgewerkt met echte diamanten. Met een van deze horloges bent u voor tientallen jaren verzekerd van een kwalitatief en tijdloos horloge.

Maurice Lacroix online kopen

Zoals u kunt zien bieden wij op Wereldhorloges een uitgebreide collectie Maurice Lacroix horloges aan. Wist u dat deze collectie ook in onze showroom in Kampen te bekijken is? Ook een kijkje nemen in onze sale kan geen kwaad. Uurwerken van Maurice Lacroix uit vorige collecties zijn hier regelmatig in terug te vinden, voor een echte sale prijs! Wij hopen dat uw favoriete model erbij zit, en als u uw bestelling plaatst, zullen wij er voor zorgen dat u uw bestelling fraai ingepakt thuis ontvangt!