De nieuwste horlogecollectie van Tommy Hilfiger is binnen. De fall/wintercollectie van Tommy Hilfiger bevat schitterende horloges die weer helemaal meegaan met de laatste trends. Zo hebben we veel nieuwe gouden en rosé horloges. Daarnaast heeft Tommy Hilfiger twee unieke cadeausets in de fall/wintercollectie opgenomen. De damesset bevat niet alleen een horloge, maar ook een armband. In de cadeauset voor heren zit naast een horloge ook een set manchetknopen.

Tommy Hilfiger TH2770005 horloge en armband

Tommy Hilfiger cadeauset TH277005 bevat een schitterend rosé horloge. Het horloge heeft een zilverkleurige wijzerplaat, klassieke Romeinse cijfers en een sportief en klassiek uiterlijk. Het horloge heeft een diameter van 38 millimeter en is dus lekker opvallend. De armband die bij de cadeauset hoort bestaat uit schitterende kralen en heeft een hangertje met het logo van Tommy Hilfiger. Natuurlijk is de armband ook rosé.

Tommy Hilfiger TH2770004 horloge en manchetknopen

Deze cadeauset van Tommy Hilfiger is speciaal voor heren. Het is een prachtig cadeau voor de feestdagen of om iemand die heel speciaal voor u is te verrassen. De set TH277004 bestaat uit een horloge en een stel manchetknopen. Het Tommy Hilfiger horloge heeft een zwarte lederen horlogeband en een sportieve, gedetailleerde wijzerplaat. De manchetknopen zijn gemaakt van edelstaal met zwarte accenten. Deze passen perfect bij het horloge.

Deze schitterende horloges en cadeausets koopt u natuurlijk online bij Wereldhorloges.nl. Voor 20.30 besteld, dezelfde dag verzonden.