De Casio G-Shock horloges zijn bij iedereen wel bekend. Toch weten zij elke keer weer met nieuwe modellen de aandacht te trekken. Is het niet met leuke nieuwe functies, dan is het wel met opvallende of juist stoere kleuren. Toch blijft het unieke design van G-Shock gehandhaafd, zodat elke G-Shock horloge ook als dusdanig te herkennen is. G-Shock is een echt mannenmerk, maar ook de Baby-G horloges die voor vrouwen ontwikkeld zijn, worden steeds populairder bij de sportieve vrouw. Bekijk direct de G-Shock horloges en laat u verrassen.

G-Shock horloge met stappenteller

Zoals gezegd is er voor de sportieve vrouw de Baby-G horloge collectie. Deze horloges, verkrijgbaar in allerlei vrolijke zomerse kleurtjes, heeft recent een leuke uitbreiding gehad. Er is namelijk een reeks horloges met een stappenteller op de markt gekomen. Als u van bijvoorbeeld wandelen houdt is dit het ideale maatje om om uw pols te hebben. Voor mannen is verreweg de grootste groep horloges ondergebracht in de G-Style horloge collectie. Dit is de basis collectie van G-Shock, en ook hier worden elke keer weer fraaie modellen aan toegevoegd.

G-Steel horloges zijn extra schokbestendig

Een unieke reeks binnen de G-Shock collectie zijn de G-Steel horloges. Zoals de naam al een beetje verklapt heeft Casio er bij deze horloges voor gekozen om staal te gebruiken voor de horloge kast, in plaats van kunststof. Dit maakt de horloges zo mogelijk nog mannelijker en stoerder. Natuurlijk heeft het merk Casio nog veel meer te bieden. Voor de echte sportievelingen is er bijvoorbeeld de Pro Trek horloge collectie, waar horloges met handige functies te vinden zijn. Bent u op zoek naar een elegant dameshorloges, dan mag u de Casio dameshorlogecollectie zeker niet overslaan. Kortom, de Casio collectie is enorm!

G-Shock horloge online kopen

De collectie G-Shock horloges zoals u die bij Wereldhorloges.nl als Selective Casio Distributor kunt bestellen, biedt voor ieder wat wils. De aanschaf van een G-shock horloge is er een waar u geen spijt van gaat krijgen. Twijfel dus niet langer en voeg het horloge dat u uitgekozen heeft toe aan het winkelmandje. Daarna rondt u de eenvoudige stappen in het veilige betaalproces af. Als u op werkdagen voor 22:30 besteld, dan wordt het Casio G-Shock horloge dezelfde dag nog verstuurd! U kunt er tevens voor kiezen het horloge in te laten pakken als kado, of het op een ander adres laten bezorgen. Dit is geheel gratis en aan te geven in ons bestelproces. Mocht het niet bevallen, kunt u gebruik maken van onze gratis ruil en retourservice.