Goed nieuws voor u en ons: sinds kort is de Seiko Prospex collectie te koop bij Wereldhorloges.nl. Deze unieke sporthorloges van Seiko zijn betrouwbaar en hebben een stoere look. Serious watches for serious sports: dat is de tagline van de Prospex horloges van Seiko.

Prospex horloges van Seiko

De Seiko Prospex horloges combineren alle opgebouwde expertise van Seiko in één horlogecollectie. Het eerste duikershorloge van Seiko werd in 1965 al gelanceerd, dus u kunt zich voorstellen dat er in al die jaren heel wat is veranderd. Daarnaast hebben sporters steeds hogere eisen als het aankomt op hun horloge. Scores, tijden, afstanden, dieptes en hoogtes: alles moet worden bijgehouden op het horloge. En dat kan met de Seiko Prospex horloges.

Seiko Prospex horloges: de look

De Prospex horloges hebben een opvallende stoere look. Deze sporthorloges voor heren kunnen wel tegen een stootje en zo zien ze er ook uit. Of u nou extreme sporten op het land, in de lucht of op het water doet: uw Seiko Prospex horloge gaat probleemloos met u mee.

Online Seiko Prospex horloges kopen

Wilt u een Prospex horloge van Seiko online kopen? Dan doet u dit natuurlijk bij Wereldhorloges.nl. Als u uw favoriete Prospex horloge op werkdagen voor 20.30 koopt, dan wordt hij nog dezelfde dag door ons verzonden. U bent ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Kampen.