Voor fans van de Seiko Astron horloges hebben we goed nieuws. De collectie heeft een nieuwe ster: de Seiko Astron SSE003J1. Dit schitterende herenhorloge heeft een titanium horlogeband en een titanium horlogekast. Hierdoor weegt het horloge maar 114 gram. De zwarte wijzerplaat geeft dit Astron horloge een extra stoere look.

De voordelen van Seiko Astron horloges

Wat de Seiko Astron horloges zo bijzonder maakt is het feit dat het GPS-horloges zijn. De horloges worden aangestuurd door een wereldwijd netwerk van satellieten en atoomklokken. Als u uit het vliegtuig stapt hoeft u alleen één keer op de knop te drukken. Het horloge zoekt verbinding met minimaal vier satellieten, die bepalen in welke van de officiële 39 tijdzones u bent. Zo wordt altijd de juiste tijd en datum weergegeven.

Specificaties van de Seiko Astron SSE003J1

Bij een horloge van 2400 euro mag u natuurlijk verwachten dat het indrukwekkende specificaties heeft. Dit model heeft saffierglas, wat zeer krasbestendig is. Het horloge is waterdicht tot 100 meter (10 ATM). U kunt dus zelfs duiken met dit Seiko Astron horloge. Het horloge heeft een wereldklok, waarmee u meerdere tijden in de wereld kunt bekijken. Bang dat het horloge met lege batterijen komt te zitten hoeft u niet te zijn: het uurwerk van dit Seiko horloge is Solar powered. Het werkt op licht. De diameter van het horloge is 45 millimeter. U koopt het Seiko Astron SSE003J1 horloge online bij Wereldhorloges.nl.