Vandaag kwam de nieuwe Lorus horloge collectie bij ons binnen, en we zijn zo enthousiast dat we vinden dat u ook direct een kijkje moet nemen! Zoals we van Lorus gewend zijn, is er weer een groot aantal modellen voor vrouwen, mannen en kinderen toegevoegd, en natuurlijk ook enkele digitale Lorus horloges. Het merk staat erom bekend dat het kwalitatieve horloges levert voor een betaalbare prijs, en ook nu zijn ze daar weer uitstekend in geslaagd. Kijkt u even mee?

De nieuwe Lorus herenhorloges

Zoals gezegd zijn dus ook aan de Lorus herenhorloges enkele prachtige nieuwe modellen toegevoegd. Naast wat digitale horloges zijn er sportief ogende horloges met chronograaf bijgekomen, zoals bijvoorbeeld model RT333GX9. Dit horloge is niet alleen sportief, maar is ook prima bij een net pak of gewoon casual kleding te dragen. De zwarte wijzerplaat accentueert erg mooi met de edelstalen band.

Lorus horloges voor vrouwen

De nieuwe Lorus dameshorloges zijn voornamelijk trendy, of juist klassiek. Trendy, omdat er bij de horloges gebruik wordt gemaakt van zilver of goud, en klassiek omdat sommige horloges een wijzerplaat hebben waarbij Romeinse cijfers worden gebruikt om de tijd aan te duiden. En naast de gebruikelijke ronde kasten, zijn er nu ook enkele modellen te verkrijgen met een rechthoekige kast. Dit geeft het horloge een klassiek maar stijlvol uiterlijk.

Een nieuw Lorus horloge kopen bij Wereldhorloges

Zoals u nu zelf heeft kunnen zien, is er bij deze uitgebreide horloge collectie voor ieder wat wils, tegen een betaalbare prijs. Als u een keuze heeft gemaakt voegt u het horloge toe aan het winkelmandje en volgt u alle stappen in ons gemakkelijke en veilige betaalproces. Als u de bestelling doet op een werkdag voor 17u, zullen wij het dezelfde dag nog naar u verzenden. Horloges met een edelstalen band krijgen een extra tool meegeleverd zodat de band door u zelf op maat gemaakt kan worden. Alvast veel plezier met uw nieuwe horloge!