Komono is een merk uit België dat veel waarde hecht aan design en techniek. Het horlogemerk filterde de beste dingen uit zijn eigen cultuur en bracht deze elementen samen tot minimalistische en stijlvolle horloges. Toch zorgt het gebruik van bepaalde materialen en kleuren ervoor dat de horloges opvallen. Wereldhorloges.nl licht een aantal Komono herenhorloges en dameshorloges voor u uit.

Komono herenhorloges op Wereldhorloges.nl

De herenhorloges van Komono zijn minimalistisch en stijlvol. De Komono Winston Royale Black heeft een metalen horlogeband en horlogekast. Dit horloge is helemaal uitgevoerd in de kleur zwart. Heeft u dus een opvallende outfit, draag dan de Komono Winston Royale Black voor de juiste balans.

De Komono Winston Heritage Multitone Green heeft juist een opvallend kleurgebruik. De horlogeband van dit Komono herenhorloge heeft namelijk een bruine kant en een groene kant. Een geschikt horloge als u durft op te vallen! De horlogekast is uitgevoerd in metaal en heeft dezelfde grijze kleur als de wijzerplaat.

Opvallend design: Komono dameshorloges

Komono is niet bang om uit de pas te lopen. Zo heeft de Komono Wizard Print Flemish Baroque een rosékleurige kast, gecombineerd met een lederen horlogeband met bloemenprint. De wijzerplaat en wijzers zijn goudkleurig. Dit horloge is stijlvol en valt op aan uw pols door de prachtige bloemenprint in combinatie met de rosékleurige kast.

Een heel ander model is de zilverkleurige Komono Moneypenny Royale Silver, welke ook is uitgevoerd in de kleur roségoud (Komono Moneypenny Royale Rose Gold). Dit dameshorloge van Komono heeft een vierkante horlogekast met afgeronde hoeken. Het horloge is volledig uitgevoerd in de kleur zilver, waardoor het horloge in het oog zal springen.

De service van Wereldhorloges.nl

Bij Wereldhorloges.nl betaalt u geen verzendkosten bij bestelling vanaf €50,-. Ook pakken wij uw horloge gratis in. Geef tijdens het bestelproces aan dat het horloge een cadeau is, dan krijgt u het ingepakt thuisbezorgd.