De nieuwe Seiko Premier horloge collectie staat online! Mannen en vrouwen die in stijl door het leven willen gaan, kiezen voor een van deze klassieke horloges. Dat deze horloges van uitstekende kwaliteit zijn, hoeven we eigenlijk niet meer te vermelden. Deze horloges vormen een hoogwaardige collectie binnen de Seiko collectie. Alle horloges hebben krasvrij saffier glas en ze zijn voorzien van kwalitatief bijzonder hoogwaardige uurwerken met de modernste technieken, zoals kinetic, kinetic auto-relay en Perpetual Calendar. Nieuwsgierig? Bekijk dan nu snel deze Seiko Premier horloges!

Seiko Premier horloges heren

De klassieke Seiko Premier herenhorloges hebben een bekend uithangbord. Seiko heeft namelijk Novak Djokovic weten te strikken om reclame te maken voor de horloges. Een erg gewild baantje, en niet in de laatste plaats omdat hij nu al deze fraaie ontwerpen om zijn pols mag dragen. Met het SKP391P1 horloge is hij bijvoorbeeld in diverse reclamecampagnes te zien. Een mooi, mannelijk uurwerk met een luxe uitstraling.

Seiko Premier horloges dames

Ook de Seiko Premier dameshorloges hebben een bekend gezicht in reclamecampagnes, namelijk Darya Klishina. Deze Russische verspringster heeft bijvoorbeeld SXB429P1 om haar pols gehad. Dit is de vrouwelijke tegenhanger van het horloge dat Djokovic in reclame uitingen draagt, en dit model heeft vanzelfsprekend een wat kleinere kast. Duidelijk afleesbaar door de blauwe wijzers, en goed beschermd door krasvast safierglas, is dit een aanwinst in uw collectie als u van chique en luxueuze horloges houdt.

Seiko Premeir horloge online kopen

Uw favoriete Seiko Premier horloge heeft u snel in huis als u het online besteld bij Wereldhorloges.nl. Als u op werkdagen voor 17:00 besteld, wordt het horloge dezelfde dag verzonden. Als u het horloge cadeau wilt geven, kunt u dit aangeven tijdens het bestellen. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw bestelling gratis feestelijk wordt ingepakt. Bij horloges met een edelstalen band krijgt u een gratis tool om de band te kunnen verstellen.