Voor ons geldt dat we elk nieuw seizoen wel een nieuwe Josh armband willen hebben. Josh ontwikkelt zich namelijk steeds verder in stijl, kleur en vorm. Dit zien we onder andere terug in de schitterende fall/wintercollectie 2016 van Josh. Niet alleen leer komt voor, maar ook edelstaal en zelfs kralen! Bekijk in onze webshop de prachtige collectie Josh armbanden of lees verder voor meer details.

Wereldse Josh armbanden van Nederlandse komaf

Wist u dat de Josh armbanden simpelweg uit Nederland komen? Het atelier van de populaire accessoires is gevestigd in Tilburg en hier worden de armbanden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Positief aan de armbanden van Josh is de toegankelijke prijs, terwijl er geen gebruik wordt gemaakt van nikkel, maar van verzilverd edelstaal. De gebruikte kristallen zijn trouwens enkel Swarovski-elementen.

Details van de fall/wintercollectie Josh armbanden

In de herfst/wintercollectie Josh armbanden van 2016 wordt niet subtiel gespeeld met kralen, Swarovski-kristallen en leer. Voor het leer geldt dat er veel details verwerkt zijn in de vorm van structuur en vlechten. Bij de Josh armbanden voor dames zijn hier bijvoorbeeld nog edelstalen details aan toegevoegd. Elke Josh armband voor het najaar vraagt erom om gedragen te worden. Wij kunnen niet kiezen!

Sieraden van Josh bestelt u bij Wereldhorloges!

Wereldhorloges weet als geen ander hoe het is om op een voordelige manier te shoppen. Zelf zijn wij fan van online shoppen en daarom is het extra fijn om een aantal goede voordelen te genieten. Daarom profiteert u van gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,-. Daarbij krijgt u 5% korting op uw aankoop wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief!