De Jacob Jensen horloge collectie heeft dit najaar een boost gekregen. Er zijn namelijk een aantal nieuwe modellen aan de collectie toegevoegd, en wij zijn direct enthousiast. Iedereen kent wel de Strata horloges van dit merk, en omdat deze zo populair zijn hebben ze bij het merk besloten deze reeks uit te breiden. Uiteraard zijn bij deze nieuwe horloges de laatste trends binnen horlogeland weer te vinden. Ontdek snel deze nieuwe Jacob Jensen horloges!

Jacob Jensen horloge dames

De Jacob Jensen dameshorloge collectie staat al jaren als een huis, en is hierdoor erg herkenbaar. Degene die een Jacob Jensen horloge koopt, switcht eigenlijk nooit meer naar een ander merk. Het design spreekt namelijk erg aan. Bekend zijn de Curve horloges, en zoals reeds benoemd is de Strata collectie uitgebreid. Mooie dameshorloges met rustige wijzerplaten, en banden gemaakt van leer of juist een Milanese horlogeband. De New Line horloges van het merk zijn iets speelser, met wijzers die net een andere kleur hebben dan gebruikelijk, zoals groen of blauw.

Jacob Jensen horloge heren

De Jacob Jensen herenhorloge collectie is net zo standvastig als de vrouwencollectie. Duidelijke wijzerplaten en een strak design kenmerken deze horloges, en dat maakt ze populair bij een grote groep. Het enige verschil met de dameshorloges is de grootte van de kast, en het feit dat er op de meeste horloges een datumaanduiding zit, en soms een chronograaf. De banden hebben vrijwel allemaal een rechte aanzet, waardoor u ook nog eens van kleur band kunt wisselen. De Jacob Jensen horlogebandjes zijn natuurlijk ook te koop bij Wereldhorloges.

Jacob Jensen horloge waar te koop? Wereldhorloges natuurlijk!

Jacob Jensen horloges bestelt u direct online bij de officiële dealer Wereldhorloges.nl met volledige garantie. U kunt op uw gemak de collectie met een gevarieerd aanbod Jacob Jensen horloges bekijken en de functionaliteiten met elkaar vergelijken. De afbeeldingen geven een waarheidsgetrouwe indruk, zodat u krijgt wat u ziet. Bestel eenvoudig uw favoriete model uit de collectie online en wij zorgen dat u snel het horloge om uw pols kunt dragen. Tevens kunt u profiteren van onze gratis inpakservice en gratis verzending! U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Kampen!