Waar we horlogemerk Ice-Watch van kennen is natuurlijk de opvallende en vrolijk gekleurde horloges van kunststof en siliconen. Ice-Watch slaat dan ook een nieuwe weg in met een geheel nieuwe lijn horloges. Het materiaal kunststof is teruggedrongen en er is edelstaal voor in de plaats gekomen! Horlogemerken als Cluse horloges hebben er een nieuwe concurrent bij met deze Ice-Watch horloges. Kijkt u mee?

Milanese band in de nieuwe Ice-Watch horloges

De meest opvallende verandering is toch wel de horlogeband die Ice-Watch aan de nieuwe lijn toevoegde. De welbekende Milanese band met gevlochten edelstaal is verfijnd, stijlvol en helemaal van nu. Het recept voor een prachtig accessoire is tegenwoordig namelijk een eenvoudig sieraad of horloge dat opvalt door zijn geringe details. Passen de nieuwe Ice-Watch horloges bij uw stijl?

Ingezoomd op de nieuwe Ice-Watch horloges

Wat we verder in de nieuwste Ice-Watch horloges van de Milanese collectie zien, is een subtiele cijferaanduiding en de schitterende kleuren goud, zilver en rosé! Dit is heel anders dus dan de opvallende kleuren als rood, blauw, groen en zwart! Ice-Watch onderscheidt zich daarom met zijn collecties, want liefhebbers van beide stijlen kunnen bij Ice-Watch terecht. Wij hebben zowel Ice-Watch horloges voor dames als heren in de collectie. Welke horloges spreken u het meeste aan?

Ice-Watch horloge online kopen bij Wereldhorloges

Bij Wereldhorloges bestelt u eenvoudig en snel een nieuw Ice-Watch horloge. Tijdens het bestellen kunt u onder andere aangeven of het horloge een cadeau is. Daarbij kiest u ook de betaalwijze die bij u past. U hebt onder andere de keuze uit iDEAL, creditcard, Bancontant/Mister Cash en AfterPay.