De horloges van Fromanteel kent u vast wel. Deze herenhorloges hebben een authentiek karakter en een zeer klassieke uitstraling. Elk horloge is in een beperkte oplage te koop, dus u weet zeker dat u een uniek uurwerk draagt. De horloges van Fromanteel staan schitterend bij een net pak, maar ook als u liever casual gekleed gaat. Deze horloges staan garant voor kwaliteit en succes.

Nieuwe Fromanteel The Generations horloges

Fromanteel is in 2009 opgericht, maar de naam komt eigenlijk van de innovatieve klokkenmaker Fromanteel uit de 17e eeuw. Dit jaar wordt de 5e verjaardag van het merk gevierd en dat doen ze met onder andere The Generations horloges. Deze horloges zijn een ode aan de klassieke horloges, maar natuurlijk met moderne technieken. The Generations horloges van Fromanteel hebben een klassieke look door de eenvoudige wijzerplaten, de lederen horlogebanden en de schitterende algemene uitstraling die deze horloges hebben. Of u nu houdt van een witte of een donkere wijzerplaat: in onze collectie vindt u wat u zoekt.

Nieuwe The 85 horloges van Fromanteel

Ook in The 85 collectie hebben we een nieuw horloge van Fromanteel. De 85 Classic Silver is een schitterend horloge met een zilverkleurige horlogekast. De wijzerplaat combineert zilver en wit met elkaar. De rode lederen horlogeband zorgt voor een opvallend detail. Dit horloge van Fromanteel heeft een sportievere uitstraling dan de horloges uit de The Generations collectie.